Nový správca odznaku TO-VhT – Klub Tatranských vrcholov

Vážení priatelia,
oznamujeme Vám, že novým správcom Tatranského Odznaku Vysokohorských Turistov (TO-VhT) je Peter Šiška. Doterajšiemu správcovi Richardovi Bodnárovi ďakujeme za spravovanie odznaku. Želáme novému správcovi aby udržiaval vedenie odznaku v nastavenej kvalite, a aby ste ho pravidelne zásobovali Vašimi dosiahnutými métami. On Vás na oplátku odmení krásnym odznakom pri dosiahnutí potrebného počtu tatranských cieľov.
 
A Tí členovia SVTS, ktorí ešte len uvažujú o vstupe do tohto prestížneho Klubu Tatranských Vrcholov a chcú získavať odznaky TO-VhT prajeme, aby našli chuť, motiváciu a najmä čas na postupné získanie všetkých piatich stupňov. Najväčšou odmenou im nebude zbierka piatich odznakov, ale zážitky, ktoré prežijú pri pohľade z 90-tich miest najmenších veľhôr sveta.
 
Na záver Vás prosíme, aby ste venovali pozornosť aktualizovaným informáciám v sekcii Klub Tatranských Vrcholov, kde je uvedený nielen kontakt na nového správcu, ale aj aktualizované znenie Podmienok, ktoré sa však bude vzťahovať len pre výstupy v tomto roku. V najbližšom čase budú Podmienky plnenia aktualizované v súlade s novým návštevným poriadkom TANAP-u platným od 15.12.2023.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *