Kalendárik 2024 hlasovanie

Hlasovať môžete do 6. 12. 2023

Všetko je tradične pripravené, ako sme na to zvyknutí. Pre tento rok je v ponuke 12 záberov od 7 autorov, ktorí reagovali na výzvu na našej web stránke. O vašu priazeň sa autori budú tradične uchádzať anonymne.

Ďakujeme autorom, ktorý poslali svoje zábery a veríme, že si vyberiete a zahlasujete.

Spôsob hlasovania: na adresu 

Napíšte čísla troch záberov, ktoré vás oslovili v poradí ako na stupňoch víťazov od prvého po tretie miesto. Napríklad, keď pošlete 40, 30, 20 znamená to: záber č. 40 sa vám najviac páči a dávate ho na 1. miesto, nasledujú ďalšie miesta záber č. 30 – 2. miesto, záber č. 20 -3. miesto (samozrejme môžete dať jeden záber aj na všetky 3 miesta).

Hlasovať môžete iba raz, a je určené iba pre členov SVTS, preto napíšte pod hlasovanie priezvisko.

Druhé a tretie miesta budú rozhodovať v prípade rovnosti hlasov na 1. mieste o víťazovi.
Hlasovať za svoj záber môže aj autor.
Obrázky si pozrite tu, v ľavom hornom roku je jeho poradové číslo, ktoré použijete pri hlasovaní.

Nastavte si pdf prehliadač na 100%, zábery sa zobrazia ako reálne bude – kartička 85 x 55 mm. Obrázok musí „fungovať” v takomto formáte. Ešte doplním, že na správne zobrazenie obrázku (farebnosť) má vplyv nastavenie vášho zobrazovacieho zariadenia. Do víťazného obrázku bude ešte doplnený autor, logo a kontaktné údaje spolku.

A ešte raz uzávierka hlasovania: 6. 12. 2023

Vyhlásenie víťaza, ako aj rozdanie prvých vytlačených kalendárikov bude ako už tradične na zimnom stretnutí Pod Náružím. Následne budú výsledky hlasovania zverejnené tu na stránke SVTS. 

Tešíme sa na vaše hlasovanie!

Ústredie SVTS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *