XIX. ročník  Zimného stretnutia SVTS pod Sivým vrchom

V dňoch 11. – 13.12.2015 sa na Chate pod Náružím uskutoční  XIX. ročník Zimného stretnutia členov SVTS , ktorým si pripomenieme  výročie založenia Slovenského vysokohorského turistického spolku. Pred 19- timi rokmi dňa 6.12.1996 bola tu na tejto chate podpísaná Zakladacia listina SVTS. Chata leží v nadmorskej výške 1.420 metrov. Je tam skvelý krb, čisté izby a príjemné prostredie.

Doprava: Autobusom z Liptovského Mikuláša do Jalovca. Odtiaľ pešo cca 2 hod. na chatu. Osobným autom je možné sa dostať až k penziónu Ďumbier., kde je možné parkovať za dohodnutý poplatok. Jeho výška závisí od snehových podmienok, no nemal by presiahnuť sumu 2,5 € /auto/noc. Od penziónu trvá cesta na chatu cca 1,5 hod.

Ubytovanie: Ubytovanie na chate 5,-€ / osoba/ noc. Chata má 30 lôžok a preto majú prví 30-ti prihlásení s uhradenými nocľahmi zaistené lôžko a deky. Ostatní si budú musieť priniesť vlastný spacák. V blízkosti chaty je i možnosť postaviť stan a vyskúšať si chuť zimného táborenia.

Stravovanie:  Na sobotný večer pripravia organizátori z Ústredia SVTS kapustnicu ako darček pre účastníkov stretnutia.

Pivo predávajú správcovia na chate, voda je v blízkej studničke. Všetko ostatné vrátane dobrej nálady a skorých vianočných koláčov je potrebné si priniesť. Nezabudnite si priniesť prezuvky.

Program: Sobotňajší spoločný výstup na Sivý vrch. V prípade vhodných podmienok je možný výstup na Brestovú resp. Salatín. Večery strávime pri krbe a premietaní diapozitívov z tohtoročných akcií.

Účastnícky poplatok: 3,- €

Prihlášky: Prihlásený bude každý, kto uhradí účastnícky poplatok a ubytovanie do 30. novembra na účet SVTS číslo 2900601564 / 8330. Ako variabilný symbol uveď číslo preukazu SVTS.

 Ako špecifický symbol uveď svoje kontaktné telefónne číslo. Ak chceš byť na chate iba jednu noc, tak vyznač v poznámke či v piatok, alebo v sobotu. V prípade neúčasti sa úhrada nevracia.

Akcia je určená iba pre členov SVTS.

 Na stretnutie sa tešia organizátori – Ústredie SVTS.

Jožko Zábojník

Prihlášky adresujte na:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *