Jubilejný XX. ročník Zimného stretnutia SVTS pod Sivým vrchom – 9. – 11. 12.

from to
Scheduled Aktuality Pozvánky a Novinky ÚSTREDIE

V dňoch 9. – 11. 12. 2016 sa na Chate pod Náružím uskutoční jubilejný XX. ročník Zimného stretnutia členov SVTS , ktorým si pripomenieme okrúhle výročie založenia Slovenského vysokohorského turistického spolku. Pred 20- timi rokmi dňa 6.12.1996 tu bola podpísaná Zakladacia listina SVTS.

Doprava: Autobusom z Liptovského Mikuláša do Jalovca. Odtiaľ pešo cca 2 hod. na chatu. Osobným autom je možné sa dostať až k penziónu Ďumbier, kde je možné parkovať za dohodnutý poplatok. Jeho výška závisí od snehových podmienok, no nemal by presiahnuť sumu 2,5 € /auto/noc. Od penziónu trvá cesta na chatu cca 1,5 hod.

Ubytovanie: Ubytovanie na chate 5,-€ / osoba/ noc. Chata má 30 lôžok a preto majú prví 30-ti prihlásení s uhradenými nocľahmi zaistené lôžko a deky. Ostatní si budú musieť priniesť vlastný spacák. V blízkosti chaty je i možnosť postaviť stan a vyskúšať si chuť zimného táborenia.

Stravovanie:  Večeru v piatok i v sobotu pripravia organizátori. Pivo predávajú správcovia na chate, voda je v blízkej studničke. Všetko ostatné vrátane dobrej nálady a skorých vianočných koláčov je potrebné si priniesť. Nezabudnite si priniesť prezuvky.

Program: Sobotňajší spoločný výstup na Sivý vrch. V prípade vhodných podmienok je možný i výstup na Brestovú resp. Salatín. Večery strávime pri krbe a premietaní z tohtoročných akcií.

Účastnícky poplatok: 5,- €

Prihlášky: Prihlásený bude každý, kto uhradí účastnícky poplatok a ubytovanie do 30. novembra na účet SVTS:

IBAN: SK38 8330 0000 0029 0060 1564 

Ako variabilný symbol uveď číslo preukazu SVTS.

 Ako špecifický symbol uveď svoje kontaktné telefónne číslo.

Ak chceš byť na chate iba jednu noc, tak vyznač v poznámke či v piatok, alebo v sobotu. V prípade neúčasti sa úhrada nevracia.

Akcia je určená iba pre členov SVTS.

 

Na stretnutie sa tešia organizátori – Ústredie SVTS.

 

Jožko Zábojník

 

Prihlášky adresujte na:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *